Extra kanalen bij alles in 1

Een alles in 1 pakket voor bellen, televisie en internet heeft verschillende voordelen.

Je kunt deze diensten gemakkelijk afnemen bij slechts een provider en zit dus niet met meerdere abonnementen en meerdere facturen. Wanneer je een probleem hebt met de telefoonverbinding en een vraag over het dataverbruik kun je direct met beide vragen bij jouw provider terecht.

Niet alleen voor jou, maar ook voor de provider is dit erg handig. Zij besparen er namelijk geld op wanneer klanten meerdere diensten tegelijk afnemen. Indien iedere klant slechts een dienst zou afnemen heeft de provider meer werk bij het beantwoorden en oplossen van eventuele problemen of andere zaken. Aangezien de provider kosten bespaart op de alles in 1 pakketten kunnen zij extra diensten aanbieden voor klanten die voor een dergelijk pakket kiezen. Een van deze extra diensten zijn extra kanalen voor de televisie bij een alles in 1 pakket. Haal de popcorn dus maar vast in huis!

Ontvang extra kanalen bij jouw alles in 1 pakket

Wanneer je kiest voor extra kanalen bij een alles in 1 pakket haal je het leukste uit je televisie. Je hebt de keuze uit vele verschillende kanalen om te bekijken. Vele kanalen waar normalerwijs maandelijkse kosten voor worden gevraagd kun je nu ontvangen bij je alles in 1 pakket. Klinkt dat niet aantrekkelijk in de oren?

Kies je voor extra kanalen bij je alles in 1 pakket dan is het wellicht verstandig om er voor te zorgen dat je voldoende koffie in huis hebt. Wanneer je ’s avonds een paar uurtjes langer voor de buis blijft zitten zal een extra schep koffie in de ochtend goed van passen kunnen komen.

Kies de kanalen die jij leuk vindt

Weet je al voor elke kanalen je gaat? Geef je de voorkeur aan spannende Amerikaanse hit series, intrigerende documentaires of de laatste sportwedstrijden bij jou op de televisie? Zoek tussen de verschillende kanalen en kies een pakket dat het beste bij jou past. Vergeet natuurlijk niet even thuis te overleggen. Misschien heeft je partner een hele andere voorkeur voor de extra kanalen!