Waar zou je een alles in 1 pakket bestellen?

De meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere apparaten die internet gebruiken. Denk aan TV, laptop, telefoons en meer. Daarvoor heb je natuurlijk wel een snel abonnement nodig. Ook een huistelefoon ontbreekt in veel gevallen nog niet in de woonkamer. Het beste is dan een alles in 1 pakket te bestellen. Dit betekend Internet, TV en Bellen voor een vaste prijs. In dit artikel gaan we verder in op de mogelijkheden en de verschillende partijen.

Soorten pakketten

Op dit moment worden er op ADSL, Kabel en glasvezel 3 soorten pakketten geleverd.

  • Internet only: Puur en alleen internet. Je kijkt dan TV via streamingsdiensten en on-demand bedrijven. Er zijn veel soorten snelheden mogelijk (vanaf 8 mb/s tot wel 500mb/s).
  • Internet + TV: Hierbij neem je wel een televisie pakket af bij je internet abonnement. Vaak met een aantal gratis zenders en een ontvanger. Je hebt de optie extra kanalen toe te voegen als sport en film.
  • Internet, TV en bellen: Hetzelfde als de internet + tv contracten maar dan met de mogelijkheid een vaste telefoonlijn toe te voegen. Vaak ook met extra’s als onbeperkt bellen, of bellen naar het buitenland.

Vergelijken via allesin1prijzen.nl

De meeste consumenten gebruiken google om te zoeken naar internet providers. Het beste is gebruik te maken van de vergelijker van allesin1prijzen.nl om te zoeken naar de beste 3 in 1 aanbiedingen. Op basis van je postcode en huisnummer kun je bekijken welke internet opties er voor jou mogelijk zijn. Kun je Ziggo kiezen op de kabel? Telfort op ADSL? Of zelfs KPN op glasvezel? De tool laat alle abonnementen zien van de meest populaire aanbieders in Nederland. Filter op snelheden, 1 jarig of 2 jarige abonnement en voeg eventuele extra’s toe aan je zoekvraag. Je ontvang dan gratis een lijst met de meest goedkope alles in 1 aanbiedingen van dit moment.

Activatie en installatie

Het installeren van een alles in 1 pakket is niet moeilijk. Vaak wordt er een handleiding meegeleverd en krijg je de optie een monteur / installateur te kiezen. Hij / zij komt dan bij je thuis langs om alles te installeren, wel zo handig natuurlijk. De kosten hiervoor zitten bij een 3-in-1 abonnement vaak bij de prijs inbegrepen. Let op: het activeren van een internet contract kan soms even duren. Ga je verhuizen? Vraag dan altijd vroegtijdig het nieuwe internet abonnement aan om verrassing / teleurstellingen te voorkomen.